Bulgaristan’a Evlilik Vizesini nasıl alabilirim?

S.S.S.

Bulgaristan Evlilik Vizesi Vizesi İçin Gerekli Evraklar
• Türkiye’deki Evlilik Cüzdanlarını Apostilleyip Bulgaristan Dış İşleri Bakanlığına Legalizatsiya için gönderiyor ve bağlı olduğu Bulgaristan’daki Belediye’den Nikah Cüzdanı çıkartılması gerekmektedir.
• Çift Vatandaş olan Eş tarafından hazırlanmış tam Adresi belirtilmiş Noter’den tasdikli eşi onunla oturabileceğini gösteren Deklaratsiya (Taahütname)
• Türk Vatandaşı olan eş adına Bulgaristan’da herhangi bir Bankada hesap açılması Gerekmektedir.
• Çift Vatandaş olan eşin Liçna Kartının Fotokopisi
• Pasaport (Geçerlilik Süresi en az 1 Yıl olacak)
• 2 Adet Arkası Beyaz Fon Biyometrik Resim
• Bulgaristan konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış Hakkınızda detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Bir Cevap Yazın