Bulgaristan’da işadamı D-Vizesi için hangi evraklar gerekiyor?

Vize – D – ( Oturum Vizesi )Bulgaristan vize başvurusu Gerekli Evraklar
• Mahkeme Kararı ( Şirket Kuruluş Belgesi)
• Bulstat Kartı
• Udostoverenie za Aktualno Sıstoyanie (Faaliyet Belgesi)
• Bulgaristan Ticaret Odasına Kayıt Belgesi
• En az 10 Sigortalı İşçi Çalıştırdığınıza Dair İşçi Listesi
• Herhangi bir Bulgaristan Bankasında Firma Adına Hesap Cüzdanı
• Kira Sözleşmesi (Her ortak için Ayrı )
• Her Ortak için Bulgaristan Bankasında Hesap Cüzdanı / Çalışan İçin Maaş Bordrosu
• Pasaport ve Pasaport Fotokopisi
• 2 Adet Arkası Beyaz Fon Biyometrik Resim
• Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
• Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

İLGİNİ ÇEKEBİLİR

Bulgaristan’da Düzenlenen Belgelerin Türkiye’de Geçerli Olması İçin Ne Yapmak Gerekir?

Bulgaristan’da düzenlenen belgelerin Türkiye’de geçerli olması için yapılması gereken bazı işlemler söz konusudur. Bulgaristan’da iki …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir