Bulgaristan’da işadamı D-Vizesi için hangi evraklar gerekiyor?

S.S.S.

Vize – D – ( Oturum Vizesi )Bulgaristan vize başvurusu Gerekli Evraklar
• Mahkeme Kararı ( Şirket Kuruluş Belgesi)
• Bulstat Kartı
• Udostoverenie za Aktualno Sıstoyanie (Faaliyet Belgesi)
• Bulgaristan Ticaret Odasına Kayıt Belgesi
• En az 10 Sigortalı İşçi Çalıştırdığınıza Dair İşçi Listesi
• Herhangi bir Bulgaristan Bankasında Firma Adına Hesap Cüzdanı
• Kira Sözleşmesi (Her ortak için Ayrı )
• Her Ortak için Bulgaristan Bankasında Hesap Cüzdanı / Çalışan İçin Maaş Bordrosu
• Pasaport ve Pasaport Fotokopisi
• 2 Adet Arkası Beyaz Fon Biyometrik Resim
• Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanı’na hitaben dilekçe
• Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Bir Cevap Yazın