Yalakdere Derneğinden Bal-Türk’e ziyaret

Bal-Türk'ten Haberler
İçeriği Paylaş

KOCAELİ- Yalakdere Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Merkezi İzmit’te bulunan Yalakdere Derneği Lozan Antlaşmasına istinaden Yunanistan’dan Karamürsel’e gelen mubadilleri temsil ediyor. Ziyarette Yalakdere Derneğini Başkan Mustafa Kırbaş, ikinci Başkan Recep Sülün ve Yönetim Kurulu üyesi Tamer Özbaş ile aynı zamanda Bal-Türk’ün de üyesi olan Hasan Bozkurt temsil etti. Konuk heyet Bal-Türk Genel Başkan Vekili Dr. Bayram Çolakoğlu ve Başkan Yardımcısı Hasan Mercan tarafından karşılandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balkan Dernekleri Platformu ve Ortak Çalışma

Yapılan görüşmelerde Bal-Türk ile Yalakdere derneğinin ortak çalışmalar yapabileceği üzerinde duruldu. Balkan derneklerinin ortak yapacakları bazı faaliyetlerle kamuoyu nezdinde daha etkili olunacağı konusu her iki derneğin de ortak vurgu noktası oldu. Bal-Türk’ün Karamürsel’deki Şubesine yönelik açılım planını anlatan Çolakoğlu, bu konuda Mustafa Kırbaş’tan destek sözü aldı. Görüşmeler her iki dernek yönetim kurulu üyelerinin işbirliğine devam etme kararlılığı ile son buldu.

 


İçeriği Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.