Bal-Türk'ten Haberler Körfez Şubelerden
İçeriği Paylaş

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Körfez Şubesinden Körfez Kaymakamına ziyaret. Şube Başkanı İlhan Topaloğlu, Sayman Merdan Özgür, Kadın Kolları Başkanı Emine Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurcan Can, Sevgiser Yıldız, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Onur Korkmaz, dernek üyelerinden Körfez Sağlık Grup Başkanı Bülent Bulca, Kuzey Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, Körfez Meclis Üyesi ve Şube eski başkanı Ziya Baykara ile Ali Tekle ziyarette hazır bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan Şube Başkanı Topaloğlu ve dernek heyeti tanışıp kaynaşmanın yanı sıra Körfez’de nelerin yapılabileceği konuları da konuşuldu. Kaymakam Şirinoğlu, başlatmış olduğu her okulda velilere yönelik okuma yazma projesine destek istedi. Projeyi canı gönülden desteklediklerini bildiren Topaloğlu Kaymakam Şirinoğlu’na Porselen tabağa işlenmiş Bal-Türk logosunu heyet adına takdim etti.


İçeriği Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.